ajakkezelések

 Te is szeretnél fájdalom nélkül természetesen dús ajkakat az esküvődre? 

 

Az esküvői kezelések egyik kedvence az ajakkezelés, mivel a bársonyosan puha ajkaidon a rúzs még szebb, így az összhatás még tökéletesebb, nem beszélve a fogadalom utáni csókról!

 

Az alternatív ajakfeltöltés visszaadja a száj eredeti teltségét, puhaságát, természetes kontúrját és színét. Hosszútávú hatását a c.s.m. információs molekulák dús keveréke biztosítja. A cell supporting molekulák dús keveréke támogatja a bőr sejtjeinek pozitív és tartós működését. Célunk a bőr működésének tökéletesítése, feszesítése és fiatalítása. A proteinben gazdag textúra alkalmas a száj környékén megjelenő ráncocskák ápolására is.


  • Ajakfeltöltés 24/7 szérummal

    Az alternatív ajakfeltöltés visszaadja a száj eredeti teltségét, amely hosszútávú hatását a c.s.m. információs molekulák dús keveréke biztosítja. A cell supporting molekulák dús keveréke támogatja a bőr sejtjeinek pozitív és tartós működését. Célunk a bőröd működésének tökéletesítése, feszesítése és fiatalítása.

     

  • Ajakfeltöltés Xtreme szérummal

    Az Xtreme szérummal végzett ajakkezelés még intenzívebb, mint a 24/7 ajakkezelés. Az Xtreme szérum tízszer több c.s.m. molekulát tartalmaz (a legkisebb bioaktív molekulák, melyek a bőrsejtek működését hosszú távon támogatják), valamint antioxidánsokat, hidratáló-, ránctalanító- és gyulladáscsökkentő összetevőket.