akciós csomagajánlat

NYÁRI AKCIÓS AJÁNLAT!

 

 

idopont   

 

A menyassznyi smink első lépése a szép, egységes és hidratált bőr. 

 

Az elmúlt egy év szinte állandó maszk használata miatt bőrünk több törődést igényel, ezért egy komplex esküvői csomagajánlatot is összeállítottm Neked. 

 

A három lépéses csomagajánlat az alábbi kezelésekből áll és bónuszként egy komplex bőrdiagnosztizálást is magába foglal az ajánlat amely értéke 10.000,-Ft.

 

A bőrdiagnosztizáláson pontosan megtudod bőrtípusodat, megbeszéljük, hogy a bőrtípusodnak és a bőr állapotodnak megfelelő termékeket használsz-e, valamint a napi és heti bőrápolási protokollodat is átbeszéljük. 

 

Csomag ajánlat az esküvő előtt két héttel.  

 

1, Kímélő arctisztító kezeles Kleanthous hatóanyagokkal    

Ha ahhoz vagy hozzászokva, hogy az arctisztítás után napokig látszanak a nyomkodás helyei, sőt a kezelést követően még rosszabb is a helyzet, megnyugtatlak, hogy ennek nem kell így lennie.

Nincs benne semmi "titok", csak a pontos bőrdiagnosztizás, a megfelelő előkészítés, pontos és kíméletes technika alkalmazása amivel nem roncsolom a bőrt, ezt követően a személyre szabott hatóanyagok megválasztása, amik nyugtatják, regenerálják, és szépítik a bőrödet.

 

A Kleanthous 24/7 sorozattal történő kezelés minden bőrtípusra megoldást nyújt. Az ötféle szérumkombináció (c.s.m. molekulák, és gyógynövények kombinációja), az acerola cherry  maszk a legbonyolúltabb bőrt is szépítik, táplálják.  A szöveti méregtenelítés a  25 programos Sonostar Matrix ultrahanggal történik.  

 

2, Menyasszonyok álma hyaluronos arc,- nyak, dekoltázs kezelés. 

 

Ezt a kezelést a menyasszony vendégeim nevezték el. A kezelést követően mikor a tükörbe néznek legtöbbször csak annyit mondanak, hogy ez a menyasszonyok álma, és elégedetten mosolyognak. :-) Ennél jobban én sem tudnám megfogalmazni.

Ebben a kezelében a liposzómákba zárt hyaluronsav koncentrátum, a bőrproblémára kiválasztott Sonostar Matrix ultrahang és a  fotorejuvenáló LED szoft lézer LiftMee maszk együttes hatására bőröd bársonyosan puha, üde, kipihent lesz.

A hyaluronsava olyan hatóanyag, amely a legnépszerűbbek a ráncok csökkentésében, és a bőr szárazságából adódó kellemetlen tünetek megszüntetésében.

Kevesen tudják azonban, hogy a hyaluronsav sokkal több, mint egyszerű hidratáló anyag. Segít az optimális sejtműködésben, hozzájárul a szöveti regenerációhoz.

Igazi smink előtti kezelés. 

 

2, Szemöldök stylist.

Egy szép szemöldök fél siker. Sminkes múltam tapasztalata alapján tudom, hogy a nem megfelelően kialakított szemöldök sok kelletlenséget tud okozni, ezért nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy vendégeimmel kialakítsuk a hozzá illő szemöldök fomát. A szemöldök laminálás segítségével a szemöldö forma több hónapig szép marad. Nem véletlen, hogy ebben a csomagajánlatban is szerepel. 

 

 

A csomag ára ha két hét alatt veszed igénybe : 60.000,-Ft helyett  54.000,-Ft. 

 

A csomag ajánlat 2021. június  30-ig érvényes.

 

 

 

Ha egy kezelést tudsz beiktatni az esküvő előtt, és tökéletesen előkészített bőrt szeretnél az esküvő napján  Skinjection kezelést egyenesen IMÁDNI fogod. :-) 

Tudtad, hogy a mimikai ráncok kialakulásában és elmélyülésében nagy szerep jut az arc izmainak? Nem véletlen, hogy a SKINJECTION maszk tartalmaz egy különleges izomlazító hatóanyagot is. Mellette a hyaluronsav és az urea segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát, hogy a bőr sima és feszes tapintású váljon.

Mint minden Kleanthous termékben, ebben a maszkban is vannak bioaktív cell supporting molekulák, hogy egyedülálló módon segítsék a bőr regenerálódását. A Kleanthous kezelések alapelve a bőr struktúrájának c.s.m. molekulákkal történő állandó megújításán alapul, bőrszövetünk egészének szerkezetét fiatalítják.

A kezelés eredményei:
rövid idő alatt kifejti a hatását tompítja a mimikai ráncokat, feltölti a bőr nedvességraktárait, a bőr hidratáltabbá válik, az arc kontúrjai javulnak segíti a felfrissülést és azonnali, hosszantartó hatást eredményez segíti a bőr regenerálóképességének növekedését..

2021. augusztus  30-ig SKINJECTION arc,- nyak,-, dekoltázs kezelés: br. 44 900 Ft helyett 38.900 Ft.


SKINJECTION arc kezelés :br. 36 000 Ft helyett 30.000,-Ft.

 

A kedvezmények készpénzre nem válthatóak, más kezeléssel nem vonhatak össze, és csak a fenti ajánlattal vehetőek igénybe.

A fenti akciós ajánlatok 2021. augusztus 30-ig érvényesek.