akciós csomagajánlat

SZÜLINAPI AJÁNLAT!

 

Szinte hihetetlen, de immár 10 éve, hogy a hobbim lett a hivatásom. Szeretném megköszönni, ha ez idő alatt velem tartottál, és bíztál/bízol bennem.

 

A 10. évforduló alkalmával olyan kezeléseket állítottam össze amelyek tükrözik azt a fontossági sorrendet amit a szép bőrről, a kortalan megjelenésről gondolok.

 

Gondolkozznk életszerűen és ehhez keressük meg a legjobb megoldásokat.

 

 1,Salaktalanítás. Amikor a külső környezeti hatások koncentrálódnak a bőrsejtekben, látványos bőröregedés indul meg és zavarja a természetes megújulási folyamatokat. A Wellmaxx Cell detox kezelése segítségével a salakanyagok gyorsabban távoznak, így a bőr hatóanyagfelvétele megnő.

2, Az elhalt hámsejtek eltávolítása elengedhetetlen a bőr megújulásához, amelyet alapos táplálásnak kell követni. Ebben segít az Image Skincare C vitaminos enzim peeling kezelése.

3, A sejtszintű fiatalítást cell supporting molekulákkal (C.S.M.) érjük el, amelyet a Kleanthous kezelések és otthoni termékek tartalmaznak. A sejtinformációs molekulák egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy a saját őssejt termelődésre is hat.

4, A gravitáció ellen a V-faktoros Lifting Tecnika® – Manuális Anti-Aging módszer a megoldás. Ezzel az egyedülálló módszerrel (csak a tökéletesen elsajátított technika alkalmazásával) látványos lifting hatást érünk el. Az orca megemelkedik és a fiatalos önmagunk tekint vissza a tükörbe.

A kezeléseket alapos bőrdiagnosztizálással kezdem valamint megbeszéljük, mit szeretnél elérni.

 

idopont    EXTRA 20%  SZÜLINAPI BÓNUSZ! JELENTKEZZ BE IDŐBEN!

 

Ilyen még nem volt és a következő 10 évben nem lesz!

Ha az alábbi négy kezelést 2 hét alatt veszed igénybe, az akciós árakból további 20% kedvezményt kapsz. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Ismerd meg a jól összeállított kezelések egymásra épülő hatását.

 

 

 

Cell-Detox kezelés
Amikor a külső környezeti hatások koncentrálódnak a bőrsejtekben, látványos bőröregedés indul meg és zavarja a természetes megújulási folyamatokat.
Arcbőrünk a felhalmozódott salak- és méreganyagok miatt nem jut elegendő ásványi anyaghoz és vitaminhoz, bőrünk sérülékennyé, fakóvá válik, az apróbb és mélyebb ráncok látványosabbak és a bőr felszíne száraz, esetenként érdes tapintású.

2019. október 31-ig az Cell-Detox kezelés otthoni 18.000Ft helyett 15.000,-Ft.

IMAGE Skincare C-vitaminos kezelés
Biztonságos, aloevera alapú C-vitaminos enzim peeling a legérzékenyebb bőrökre is.
Ez a bőrmegújító kezelés gyengéden hámlaszt és feltölti bőrödet vitaminokkal, antioxidánsokkal. Gazdagon táplál, hidratál, feszesít, a bőrödnek visszaadja fényét, ragyogását. Arcod élettel teli lesz, az apró ráncok kisimúlnak.
Száraz/dehidratált, érzékeny, rozáceás, idősödő, fénykárosodott bőrre, dohányzás és egyéb környezeti hatások ellen. Stabil C-vitamint, A-E vitamint, öregedésgátló, bőrfeszesítő poli-peptid-anti-oxidáns formulát tartalmazó, gyengéden hámlasztó, bőrmegújító, hidratáló hatású kezelés.

2019. október 31-ig az Image Skincare C vitaminos kezelés ajándék otthoni ápolással 26.800Ft helyett 18.800,-Ft.

 

Skinjection kezelés

Néhány gondolat a kezelésről.

Tudtad, hogy a mimikai ráncok kialakulásában és elmélyülésében nagy szerep jut az arc izmainak? Nem véletlen, hogy a SKINJECTION maszk tartalmaz egy különleges izomlazító hatóanyagot is. Mellette a hialuronsav és az urea segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát, hogy a bőr sima és feszes tapintású váljon.

Mint minden Kleanthous termékben, ebben a maszkban is vannak bioaktív cell supporting molekulák, hogy egyedülálló módon segítsék a bőr regenerálódását. A Kleanthous kezelések alapelve a bőr struktúrájának c.s.m. molekulákkal történő állandó megújításán alapul, bőrszövetünk egészének szerkezetét fiatalítják.

A kezelés eredményei:
rövid idő alatt kifejti a hatását tompítja a mimikai ráncokat, feltölti a bőr nedvességraktárait, a bőr hidratáltabbá válik, az arc kontúrjai javulnak segíti a felfrissülést és azonnali, hosszantartó hatást eredményez segíti a bőr regenerálóképességének növekedését..

2019. október 31-ig SKINJECTION arc,- nyak,-, dekoltázs kezelés: br. 44 900 Ft helyett 38.900 Ft.
SKINJECTION arc kezelés :br. 36 000 Ft helyett 30.000.

 

 

V IRÁNYÚ ARCMEGEMELŐ V-faktoros Lifting Tecnika® • Manuális Anti-Aging
Vegyük át az irányítást az arcunk öregedése felett!

Az öregedés időben, de nem az idő miatt történik, nem megállítható és nem megelőzhető. Ez az élettani folyamat viszont tudatosan lassítható, mértéke csökkenthető és a vele járó kellemetlen tünetei enyhíthetők. Az “öreges látványt” és az ebből eredő esztétikai kozmetikai változásokat, valamint az ezzel járó közérzetet aV-faktoros Lifting Tecnika® • Manuális Anti-Aging módszerrel javítani lehet.

Kezelés tartalmazza:
Arctisztítás (tonizálás, peeling)
Luxus kaviáros hatóanyagok
V-faktoros Lifting Technika Manuális Anti-Aging kezelés
LiftMee LED maszk relax
Befejező ápolás

 


2019. október 31-ig a 60 perc V-faktoros Lifting Tecnika • Manuális Anti-Aging LED terápiával 15.000,-Ft helyett 12.000,-Ft.

 

 

A kedvezmények készpénzre nem válthatóak, más kezeléssel nem vonhatak össze, és csak a fenti ajánlattal vehetőek igénybe.

A fenti akciós ajánlatok 2019. október 31-ig érvényesek.