menyasszonyi csomag

mr mrs Esküvőtök életetek legmeghatározóbb napja lesz.  

Ezen a napon az ifjú pár van a fókuszban. A menyasszonyok nagy gonddal választják ki a ruhájukat, a kiegészítőket, a frizurát, a sminket, az esküvői helyszínt, a tortát, hogy csak a leg fontosabbakat említsem. Ezen a napon a legjobb formájukat akarják hozni, hiszen ezt a pillanatot nem lehet még egyszer megismételni. 

 

Sok év tapasztalata alpján látom, hogy sokszor a kozmetikai kezelés szorul a legutolsó helyre. Legtöbbször kimerül az arctitításban és egy kis hidratálásban az esküvő előtt  egy héttel, vagy pár nappal. 

 

Azok a menyasszonyok, akik hozzám eljöttek sminkre meglepődve tapasztalták milyen sok lehetőség van arra, hogy a stresszes időszak bőrhiábit megelőzzük, vagy korrigáljuk. A lehetőségek nem korlátozódnak csak az arckezelésre, hiszen az esküvői ruhából sokkal több látszik a hátból, dekoltázsból, a karokból is. 

A kozmetikai kezelések elsődleges célja, hogy tökéletes sminkalapot biztosítson a csodás esküvői sminknek és bársonyos bőrt a leginkább szem előtti részekre. 

A modern hatóanyagoknak köszönhetően számtalan bőrprobléma is jól kezelető. 

Ezek közé tertozik:

  • a pigmentfoltok kezelése
  • a karikás szemek kezelése
  • a hámleválási rendelleneséggek a karon és a háton (keratosis pilaris)
  • az aknés, pattanásos bőrök kezelése 

Hogy ne érjen meglepetés, a kozmetikai kezeléseket is érdemes időben megtervezni.

Tervezzük meg időben a szépségkezelésedet!

Az esküvő előtt 1-3 héttel.

Ha nem problémás a bőröd, nincsenek vagy nagyon ritkán vannak pattanásaid, nicsenek pigmentfoltjaid, nem érzékeny a bőröd, a szemed körül nincsenek sötét karikák a szerencsések közé tartozol, és elég az esküvő előtt 1-3 héttel néhány hidratáló és feltöltő kezelést beiktatni. 

 

 

Az esküvő előtt 1-2 hónappal. 

"Az örödög a részletekben rejlik!"

 

Hogy ne érjen váratlan meglepetés, minden fontos részletet átbeszéljünk, fontos, hogy időben megtervezzeük a kozmetikai kezeléseket. Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy a szép bőr a szép smink alapja. Tudom, hogy mindenhol ezt lehet olvasni, de mit jelent számodra? 

 

1, Megfelelő otthoni bőrtáplálás

Ha megfelelelően van összeállítva étkezésünk, szervezetünk jól működik. Egészségesek vagyunk. Mikor hiány lép fel, szervezetünk reagál, hol enyhébb, hol hevesebb formában. Nincs ez másképp a bőrönkkel sem. Kevesen tudják, hogy bőrünk perifériára szorult szervünk, és sokkal kevesebb tápanyag jut el, mint más szerveünkhöz. A külső bőrápolásra ezért volt és van szükség. Akkor szép a bőrünk, ha megfelelően van táplálva kívül és belül.

Az esküvő előtt 1-2 hónappal a mitesszerek eltávolításán túl nagy figyelmet helyezek a sejtközötti állomány salaktalanítására. Azért fontos, hogy a szalon kezelés hatóanyagai minál gyorsabban jussonak el a bőr megfelelő rétegeibe, és elősegíti az otthoni termékekben lévő hatóanyagok maximális hasznosulását. Ez csak egy a fontos lépések közül. 

 

 Az esküvő előtt 3-6 hónappal.

 

Ha problémás a bőröd és nem csak az arckezelésre helyezzük a hangsúlyt hanem olyan testrészre is, ami kilátszik az esküvői ruhádból, és nem vagy elégedett vele. A leggyakoribb probláma a hámleválási rendelelleneséggek a karon, háton. Pigmentfoltok a háton. 

A