szemkörnyék kezelések

A sok esküvői elintézni való miatt még karikásabbak a szemeid?

Úgy látod, hogy a ráncokból is egyre több van?

Fogalmad sincs hogy lesz ebből boldogságtól sugárzó tekintet a nagy napon, hiszen azon aggódsz, hogy ezt már nem lehet eltüntetni?

 

Az alábbi kezelések szeretettel ajánlom megoldásként!

 

A szem környéke az a terület, ahol a ráncok már a húszas éveinkben megjelenhetnek, ezért fontos, hogy a ráncok kialakulását és a szemhéj megereszkedését késleltessük. A szem körizma a bőrön ered és tapad, ebből következik, hogy minden mozgáskor az izommal együtt mozog a felette lévő bőr is. A szem körüli dermis (az irha és a bőralja) rostjai vékonyabbak, a számuk jóval kevesebb, a zsírsejtek tömörsége is kisebb, vagyis a szem körüli bőr struktúrája lényegesen eltér az arc bőrétől. A faggyúmirigyek kisebbek, ezért a bőr könnyen kiszárad, hamarabb ráncosodik.


  • Genosys dermarolleres szemkörnyék kezelés

    Az EyeCell szemkörnyék kezelő rendszert kifejezetten a mikrotűs dermarolleres kezeléshez fejlesztették ki. A Genosys különlegesen kíméletes szemkörnyék dermaroller maximalizálja az eredményeket különleges növekedési faktorokkal, növényi őssejt kivonatokkal, biopeptidekkel. Hatékony a sötét, karikás szemek kezelésére.

     

  • Kifejezetten a duzzanatokra és szem környéki karikákra kifejlesztett peptidekkel

    A cell supporting molekulákban (c.s.m.) gazdag gél tartósan és pozitívan támogatja bőrsejtjeid működését. A cél bőröd folyamatos fiatalítása, feszesítése és működésének javítása. Ez a kezelés kifejezetten a duzzanatokra és szemkörnyéki karikákra kifejlesztett peptideket is tartalmaz.