koszorúslányok csomag

A koszorúslányok a menyasszony életében fontos szerepet töltenek be. Segítenek az esküvő körüli szervezésben, az esküvői ruha, a smink a frizura és az esküvői csokor kiválasztásában. Megszervezik az emlékezetes lánybúcsút. Az esküvő napján az esküvői autóból való kiszállásnál tartják a ruhát, az aláíráskor tartják a csokrot, tartják az uszályt a bevonuláskor, rizst vagy rózsaszirmot szórnak,  köszöntő verset mondanak a ceremónián. És ezzel még nincs vége.

 

 

Az esküvő utáni mulatságon feladatuk:

  • elhelyezzék a köszönőajándékokat
  • figyeljenek a násznépre, tanácstalanság esetén segítsenek
  • a vendégek autóira szalagokat osszanak ki
  • csokordobást koordinálják, hajadonokat felsorakoztatják
  • legyenek mindig elérhető közelségben a menyasszony mellett
  • vigyázhatnak a menyasszony "mentőfelszerelésére" (tartalék csatok, tű-cérna, zsepi, sminkkészlet, fejfájás csillapító, stb.)

 

Amint látod, nem kis feladat vár a koszorús lányokra, és ezenkívül minden koszorúslány a legjobb formában akar lenni. 

 

Mivel közösen készülődtök az esküvőre, legyen a szépülés is közös program része. 

Miért érdemes a koszorús lány csomagot kérnetek? 

Ha többen jöttök, lehetőség van kedvezményes csomagajánlat kidolgozására.  Ráadásul csomagajánlattól függően a  lánybúcsú sminkparty akár ajándék is lehet ( maximum. 3-4 fő részére).

Mikor érdemes eljönni? 

Az esküvő előtt  három hónappal gyertek el, ekkor mindenki egy ingyenes bőrdiagnosztizáláson vesz részt és összeállítjuk, hogy milyen kezeléseket javaslok, és megbeszéljük kinek, mikor kell jönnie. 

 

A Judit Beauty-ban csak kozmetikai szolgáltatás van, így garantált a feltöltődés, a pihenés, a csajos program lehetősége.