szalon etikett

Kedves Vendégem!

 

A Judit Beauty szolgáltatásai kabin rendszerben történnek. Ez azt jelenti, hogy a kezelés alatt csak Veled foglalkozom, nincs másik vendég a kezelőben. A kezelések időtartama magába foglalja a kezelés előtti állapotfelmérést, és a kezelést követő tanácsadást.

Hogy a fenti,  kényelmes szolgáltatás számodra is biztosítva legyen, kérlek olvasd el az alábbi szalon etikettet.

 

Bejelentkezés:

Időpontot csak előzetes bejelentkezés esetén tudok biztosítani, melyet telefonon vagy e-mailben tehetsz meg.

kapcsolat

 

Kérlek érkezz pontosan!

A megbeszélt kezelésre 5-10 perccel hamarabb érkezz, így lehetőség van a kezelésre való felkészülésre, ráhangolódásra.

Tömegközlekedéssel az alábbi járatokkal jutsz el hozzám: Szél Kálmán tér felől autóbuszok: 129, 22, 22/a, 222, villamosok:56, 56/a, 59/B a Budagyöngye megállótól 5 perc séta. Az 5-ös busszal a Virág árok megállótól 2 perc.

Ha gépkocsival érkezel az utcán a parkolás ingyenes.

Késve érkezés esetén nem áll módomban a kezelés időtartamát kiterjeszteni, meghosszabbítani, az utánad érkező Vendégre való tekintettel.

 

Időpont módosítás és lemondási feltételek:

Köszönöm, hogy tiszteletben tartod és megérted az időpont módosítási feltételeket. Az időben le nem modott kezelés mástol veszi el a lehetőséget, nekem pedig komoly anyagi kárt okoz. 

Ha a kezelési időpontodat módosítani vagy törölni szeretnéd, minimum 48 órával a kezelés előtt díjmentesen megteheted.
A nem időben történő időpont módosítás vagy lemondás esetén 35% felárat számítok fel az aktuális kezelésre a következő alkalommal.

 

Amennyiben betegségből adódóan kell lemondani az időpontot eltekintek a felártól évi egy alkalommal.

 

Ha munkahelyeden gyakoriak a váratlan túlórák, értekezletek, amik kiszámíthatatlanná teszik az időben történő módosítást, szombatra is be tudsz jelentkezni kezelésre, 9-14 óra között. 

 

Környezet:

A Szalon területe relaxációra szolgál, így szeretnélek megkérni, hogy a mobiltelefont rövid ideig használd, ha szükséges. A zavartalan környezet biztosításában való együttműködést nagyra értékelem.

 

Relaxáció:

A kezelés végeztével lehetőséged van további időt eltölteni a kényelmes előtérben ahol a kezelést követően pihenhetsz, teázhatsz.

 

Remélem, hogy a szalon etikett lehetővé teszi számodra is, hogy a legoptimálisabb körülmények között szépülhess. 

Megértésedet köszönöm!