szalon etikett

Kedves Vendégem!

 

A Judit Beauty szolgáltatásai kabin rendszerben történnek. Ez azt jelenti, hogy a kezelés alatt csak Veled foglalkozom, nincs másik vendég a kezelőben. A kezelések időtartama magába foglalja a kezelés előtti állapotfelmérést, és a kezelést követő tanácsadást.

Hogy a fenti,  kényelmes szolgáltatás számodra is biztosítva legyen, kérlek olvasd el az alábbi szalon etikettet.

 

Bejelentkezés:

Időpontot csak előzetes bejelentkezés esetén tudok biztosítani, melyet telefonon vagy e-mailben tehetsz meg.

kapcsolat

 

Kérlek érkezz pontosan!
A megbeszélt kezelésre 5-10 perccel hamarabb érkezz, így lehetőség van a kezelésre való felkészülésre, ráhangolódásra.

A szalon tömegközlekedéssel  a Szél Kálmán tértől 21, 21/a autóbusszal érhető el körülbelül 20 perc alatt. 

Ha gépkocsival érkezel a Zsolna utca és környékén mindig találsz parkolási lehetőséget, így a parkolás maximum 5 perc többletidőt jelent. Az utcán a parkolás ingyenes.

Késve érkezés esetén nem áll módomban a kezelés időtartamát kiterjeszteni, meghosszabbítani, az utánad érkező Vendégre való tekintettel.

 

Lemondási feltételek:

Amennyiben a kezelési időpontodat módosítani vagy törölni szeretnéd, az alábbiak szerint teheted meg: 

  • 10.000 Ft alatti kezelés esetén minimum 24 órával a kezelés előtt lehet díjmentesen időpontot módosítani, vagy lemondani
  • 10.000 Ft feletti kezelés esetén minimum 48 órával a kezelés előtt lehet díjmentesen időpontot módosítani, vagy lemondani
  • Kevesebb, mint 24, illetve 48 órával a kezelés előtti lemondás esetén a következő kezelés árához további 20% felárat számítok fel. Természetesen ez alól kivétel, ha lázas vagy fertőző betegséged van (évi egy alkalommal).

 

Ha munkahelyeden gyakoriak a váratlan túlórák, értekezletek, amik kiszámíthatatlanná teszik az időben történő módosítást, szombatra is be tudsz jelentkezni kezelésre, 9-14 óra között. 

 

Környezet:

A Szalon területe relaxációra szolgál, így szeretnélek megkérni, hogy a mobiltelefont rövid ideig használd, ha szükséges. A zavartalan környezet biztosításában való együttműködést nagyra értékelem.

 

Relaxáció:

A kezelés végeztével lehetőséged van további időt eltölteni a kényelmes előtérben, ahol a kezelést követően pihenhetsz, öltözhetsz.

 

Remélem, hogy a szalon etikett lehetővé teszi számodra is, hogy a legoptimálisabb körülmények között szépülhess. 

Megértésedet köszönöm!