érzékeny bőrök kezelése

Bőröd a legkisebb irritációra is kipirosodik?

Aggódsz, hogy az esküvői smink alatt is látható lesz? 

 

Fontos, hogy az esküvődre bőröd megfelelő nyugtató, gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal legyen feltöltve, hogy az izgalmak közepette kevésbé, vagy egyáltalán ne pirosodjon ki, ne  "lángoljon. Az alábbi kezelések felkészítik bőrödet, hogy  az esküvői sminked a tökéletes legyen, kevésbé irritálódjon.

 

A kezelések célja a nyugtatás, gyulladáscsökkentés, hidratálás, a pirosság csökkentése. A kezelések nem irritálják a bőrt, gyengéden - de nagyon hatékonyan - távolítják el az elhalt hámsejteket, hogy a hatóanyagok eljussanak a problémához, és kifejtsék hatásukat!

 

A bőröd egy kezeléstől is javul, a húzódás, feszülés, pirosság csökken.

 


  • Nyugtatás, gyulladáscsökkentés

    Az Image Skincare 4 rétegű C vitaminos enzimpeelinget kifejezetten az érzékeny és rozáceás bőrökre fejlesztették ki. A nyugtatás, gyulladáscsökkentés mellett az extrém fiatalítást a C-vitamin legkifinomultabb változatával és magas koncentrációjával biztosítja.

     

  • Nyugtatás, gyulladáscsökkentés, sejtregenerálás

    Rozacea, vagy kezdődő rozaceas (kipirosodásra való hajlam) bőr kezelése. A Couperosa (rozacea) legtöbbször száraz és érzékeny bőrnél fordul elő. A sejtfalak, kapillárisok (hajszálerek) megerősítése és a kipirosodás visszafordítása áll ezen kezelések középpontjában.