örömanya csomag

Az édesanyák életében az egyik legfontosabb nap gyermekük esküvője. Természetes, hogy ők is szeretnék legjobb formájukat nyújtani ezen a napon, hiszen a  harmónia, az összhang, a szépség különösen nagy hangsúlyt kap.

 

Az esküvő előtt megkezdődnek a közös családi találkozások, fotózások. Legtöbbször ilyenkor szembesülnek azzal, hogy a fotókon sokkal üdébbnek, kipinetebbnek szeretnének látszani kevesebb ránccal, feszesebb arckontúrral drasztikus beavatkozások nélkül.

 

Évek alatt nagy gyakorlatot szereztem abban melyek azok a kezelések vagy kezelés sorozatok, amelyek akár az utolsó pillanatban is nagyon látványosak. 40 év felett a smink is sokkal jobban kiemeli a ráncokat, a száraz bőrt. Egy szép hidratáltabb és feszesebb bör kiváló sminkalap. A kozmeikei kezelések melett nagyon fontos a megfelelő otthoni bőrápolás. Segítek abban is milyen otthoni termékek segítik megőrizni a kozmetikai kezelések hatását.

 

Cél: a Nagy Napra kipihent üde bőr, kevesebb ránc, feszesebb arckontúr, ragyogó szemek, természetes vonások, önfeledt mosoly.

 

A Nagy Nap előtt mennyi  idővel érdemes eljönni kezelésre? 

 

Az ideális 3-4 hónappal az esküvő előtt eljönni egy konzultációra, de nagyon gyakran az esküvő előtt 1-2 héttel realizálódik az édesanyákban, hogy mégis szeretnének komolyabb kezelést is igénybe venni. 

Kozmetikámban a 40 év feletti korosztályra és problámás bőrökre specializálódtam. Olyan hatóanyagtartalmú termékekkel dolgozom, amelyek sejtszinten hatnak.  

 

Melyik kezlést válaszd? 

A jó hír, hogy nem Neked kell kiválasztani a kezelést, hanem egy pontos állapotfelmérés után megbeszéljük, mi a legideálísabb kezelés számodra.

 

Az örömanya kezelésekben nagy hangsúlyt fektetek a sejtközötti állomány méregtelenítésére, hiszen csak ekkor tudnak a hatóanyagok célzottan eljutni a bőrsejtekhez így a bőr kipihent és üde lesz. 

Fontosnak tartom a  kötőszövet feszesítést, a szemkörnyék ápolást, a hidratálást, a ránctalanítást az ajakkezelést. 

A szalonomban található prémium termékek és a több mint 9 év tapasztalata segít abban, hogy a legjobb formád legyen gyermeked esküvőjén. 

 

A kezelésket és igény szerint a csomagajánlatot egy személyes állapotfelmérésen beszéljük meg. 

 

Termékek és kezelések: 

Kleanthous

Image Skincare

Wellmax

Hyaluron komplex

Lifting kezelések (a megereszkedett arckontúr kezelése)

 

Ha érdekelnek a részletek, látogass el a "Judit Beauty a kortalanság luxusa" oldalamra ITT