ajakfeltöltés 24/7 szérumokkal

Kápráztasd el kedvesedet puha, dús ajkaiddal! Most itt a lehetőség!

Ajakfeltöltés C.S.M. molekulával a természetesen, fájdalom nélkül.

 

 

A szép és egészséges ajkak érzékiséget és életkedvet sugároznak. Egy határozott szájkontúr arcunkat kifejezővé teszi és karakterünket meghatározza. A kellemesen kényeztető ajakápolás védi és kellő nedvességgel látja el az érzékeny szöveteket. Különleges hatóanyagai elősegítik a kollagén újratermelését, tartósan megőrzik és ápolják az ajkak természetes körvonalát és teltségét.

 

Az alternatív ajakfeltöltés visszaadja a száj eredeti teltségét, amely hosszútávú hatását a c.s.m. információs molekulák dús keveréke biztosítja. A cell supporting molekulák dús keveréke támogatja a bőr sejtjeinek pozitív és tartós működését. Célunk a bőröd működésének tökéletesítése, feszesítése és fiatalítása. A proteinben gazdag textúra alkalmas a száj környékén megjelenő ráncocskák ápolására és késleltetésére!

 

Milyen termékkel történik a kezelés?

A kezelés a német KLEANTHOUS 24/7 szérumaival történik. Az 5-féle szérum lehetőséget ad arra, hogy teljesen személyre szabott kezelésben részesülj. 

A kezelés menete:

Az ajkak leradírozása után a legmegfelelőbb szérum, a Perfect Lips ajakápoló krém felvitele következik. A SONOSTAR III. biorezonanciával kombinált ultrahang ránctalanító programjával a kerülnek bejuttatásra a hatóanyagok.

Hogy javasolt a kezelést alkalmazni?

  • már az első alkalommal látványos és kellemes az eredmény
  • javasolt önmagában, vagy bármely arckezelés részeként
  • hosszantartó hatását - mint minden más - kezelés kúrában fejti ki

Mi várható a kezeléstől?

Az „összeesett” ajkak visszanyerik eredeti formájukat, színüket, bársonyos puhaságukat.  Egy kúra 6 kezelésből áll, és heti 2-3 alkalommal kell a kezelést elvégezni!

Kinek ajánlott?

A 24/7 szérumokkal történő ajakkezelés 25 éves kortól ajánlott, hiszen ekkor még a prevencióé a főszerep.

 

30 év felett már az Xtreme szérummal végzett ajakkezelést javaslom.

Az esküvői kezelések egyik kedvence ez az ajakkezelés, mivel a bársonyosan puha ajkaidon a rúzs még szebb, így az összhatás még tökéletesebb.  

 

A kezelés időtartama: 30 perc

A kezelés br. 8.500 Ft

Kúra kezelés: 6+1