próbasmink

 

 

 

 

A próbasmink dilemmája.

 

Miért ajánlott próbasmink az esküvő előtt?


Az esküvői smink fontos része a teljes összhatásnak, ezért meglepetések helyett mindenképpen érdemes egy próbasminkre eljönnöd.

Van, aki nagyon határozott elképzeléssel jön, és olyan is, aki alig sminkeli magát a hétköznapokban, így el sem tudja képzelni milyen lenne számára a megfelelő smink, de talán a “vakolattól” tartanak a legtöbben.

Többször találkoztam olyan menyasszonnyal, akinek elkészítették az esküvői sminkjét, de azt nem érezte sajátjának. Ha időben eljössz hozzám garantáltan elégedett leszel a menyasszonyi sminkeddel. 

A próbasminkkel a tartósságot is tudod tesztelni, sokszor 12 óránál is többet ki kell bírnia nagyobb korrigálás nélkül.

Az esküvő napján a sok teendő miatt gyakran előfordul, hogy csúszás történik, és késve érkezik a menyasszony. Próbasmink hiányában minimum 60 percet kell szánni egy szép smink elkészítésére. Ha volt próbasminked, akkor sok időt meg lehet spórolni, így hamarabb elkészül, amit erre a napra elképzeltél. 

Ezért tapasztalataim alapján mindenképpen javaslom a próbasminket.

 

A próbasminked akár ajándék is lehet, nézd meg a csomagajánlatokat vagy egy konzultáció keretében kérd a segítségemet a rád szabott egyedi csomag összeállításában.

 

Mit tartalmaz a próbasmink?

A próbasminken lehetőség van több szemfestési kombinációt kipróbálni. Ilyenkor bőven van idő átbeszélni a színeket, és kicsit kísérletezni azokkal. Sokszor a menyasszonyok azon csodálkoznak, hogy egy-egy karakteres szín milyen jól harmonizál az elképzelt sminkben, csak tudni kell, hogy hova csempésszük be a színt.

Sminkelés közben néhány praktikus tanácsot is adok, amit a napi rutinba is érdemes beiktatni. Elmagyarázok néhány ecsethasználati tudnivalót, mert sokszor kiderül, azért nem sminkelik magukat a menyasszonyok bátrabban, mert nem tudják, hogy kell az ecsettel szépen eldolgozni a színeket, hova és hogyan kell a pirosítót felhelyezni, milyen egyszerűbb árnyékolási lehetőségek vannak. 

 Időtartam: 1-2 óra 

Ár br.: 12.000 Ft ( az ár tartalmazza a tanácsadást is)