RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉSEK

Az esküvőn száz meg száz fotó készül, és a legapróbb részleteket is megörökítik. Ha nem szeretnél aggódni az apróbb ráncok és a száraz bőröd  miatt, akkor az alábbi kezeléseket szívből tudom ajánlani.

 

Az egészséges táplálkozás, a megfelelő folyadék bevitel, és a csodaszép smink 25 éves kor felett már nem elég, mert a felszíni ráncok ezek dacára megjelennek. Ezeket még hatásosan lehet kezelni és késleltetni az elmélyülésüket, de bőrödet külsőleg is táplálnod és védened kell. 

 

A Kleanthous kezelések alapja a c.s.m. molekulái (a legkisebb bioaktív molekulák, melyek a bőrsejtek működését hosszú távon támogatják - Kleanthous kutatásai alapján.), amelyek a bőr regenerációs képességét támogatják.

 


  • A kortalanság luxusa

    Bioaktív, intelligens hatóanyagai, mint a selyemprotein, az ásványokban gazdag drágakövek és a nanoarany részecskék segítik a bőr regenerálódási folyamatát. Az arany- és platina részecskék felelnek a bőr megújulási folyamatáért.

     

  • Xtreme sejtvédelem, ránctalanítás, nyugtatás

    Ezt a kezelést a sejtvédelem ihlette. Az Xtreme kezelésnél különösen nagy figyelmet kap a sejt védelme, és annak állapotának javítása. Egy kezelés, amely az arc, nyak, dekoltázs, a szemek és az ajkak fiatalításást veszi fókuszba.