prémium csomag ajándék esküvői és próbasminkkel

A Prémium csomag újjászületés testnek és léleknek. Nem csak a luxus hatóanyagok, de a kivételes panorámával rendelkező kezelő is gondoskodik, hogy igazán exkluzív körülmények között szépülhess, pihenhess. 

Ebben a csomagban mindent megtalálsz, ami a teljes testi-lelki megszépülést biztosítja. 

 

A csomag tartalmazza a  sejtszintű arc-, nyak-, dekoltázs-, ajak- és szemkörnyék kezeléseket. A kényeztető kéz- és karápolást, a teljes testet harmonizáló, méregtelenítő, feszesítő hidratáló testkezeléseket. Ez a kezelés sorozat nem csak az esküvőre szépít meg, de hetekkel utána is csúcsformában érzed magad.

 

Az alábbi kezeléseket elég 3-4 héttel az esküvő előtt beiktatni. A konzultációt pedig minél előbb, hogy időben le legyen foglalva a smink a nagy napra. 

Arckezelések:

Három Prémium Gold kezelés az esküvő előtt 3-4 héttel, heti egy-két alkalommal. 

 

Ha igazán látványos, hatékony és kényeztető kezelésre vágysz, akkor ez lesz a kedvenc kezelésed! Bőröd azonnal látványosan kipihentebb lesz. Az apróbb ráncok kisimulnak, a méregtelenítés hatására bőröd ragyogóbb, egységesebb, azonnal hidratáltabb, az intenzív szemkörnyék ápolás hatására tekinteted ismét sugárzó lesz. Az ajándék ajakkezelés visszaadja ajkaid eredeti feszességét, kontúrját, színét. A kar- és kézmasszázs bársonyossá teszi bőrödet, így az esküvői ruhában még magabiztosabb leszel!

 

Három Prémium Gold kezelés ára br.: 82.800 Ft (27.600 Ft/kezelés)

Az esküvő előtt 2-3 nappal:

Szemöldök és szempilla festés br. 2.500 Ft

Szemöldök formázás br. 1.500 Ft

Testkezelések:

Az alábbi két testkezelés napokig bársonyossá teszik bőrödet. Ha lehetőséged van rá, az esküvő hetén iktassuk be az alábbi két testkezelést. 

 • Hétfőn test pecsétmasszázs a bőrtípusodnak megfelelő pecséttel.

  Egy kellemes, állandó hőmérséklettel gőzölt, bio-tisztaságú labdával történő masszázs (alga, vagy alma pecséttel) egyedülálló, testre és lélekre ható, holisztikus élményt nyújt. A kezelés folyamán kézzel (kellemes meleg olajjal), illetve a pecséttel masszírozok.  A meleg labdákkal végzett pontnyomások során az aktív hatóanyagok mélyen a bőrbe jutva táplálnak, harmonizálnak, javítják a közérzetet és tökéletes relaxálást biztosítanak számodra. 

   

  A Pecsétmasszázs ára: br. 20.000 Ft

   

 • Csütörtökön vagy pénteken a  Kleopátra testkezelés.

  Felidézzük az ősi Egyiptom hangulatát! A sós testradír, a kecsketej, és a természetes növényi olajok bársonyossá, és rugalmassá varázsolják bőrödet. A testpakolásban található hatóanyagok friss, üde színt kölcsönöznek a bőrnek, és napokig hidratálttá, és bársonyossá teszik. A relaxáló masszázs pihentet, feltölt!

   

  A Kleopátra testkezelés ára: br. 20.000 Ft

 

A csomag teljes ára: br. 126.800 Ft

 

Prémium csomag ajándékok:

 • Próbasmink a szalonban. A próbasmink alatt néhány praktikus tippet és tanácsot is kapsz, amit később is tudsz alkalmazni.
 •  Esküvői smink a szalonban, vagy Budapest területén a helyszínen.  Budapesti helyszíni smink időtartama maximum 2 óra. Ettől eltérő igény esetén külön megbeszélés szerint. Vidéki sminkelés külön megbeszélés szerint.  
 • Az ajándék össz. értéke br. 20.500 Ft

 

A kedvezmény készpénzre nem váltható be. Részletfizetési lehetőség személyes megbeszélés alapján.

A Prémium csomagban szereplő ajándékok csak a csomagot igénybe vevő vendéget illeti meg.

Más kedvezménnyel nem vonható össze! Az ajándékokat átruházni nem lehet!

Ha nem találsz számodra megfelelő csomagajánlatot, lehetőség van további ajánlat kérésre.