ajakfeltöltés Xtreme szérummal

Elégedetlen vagy ajkaid méretével, de tartózkodsz a tűs megoldástól?

Legyen igazán érzéki a boldogító igen utáni csók is! :-)

 

Ajkainkat sokszor csak akkor érezzük száraznak, ha ég, kipirosodik, hámlik. Számomra is meglepő volt, hogy az ajakkezelés után mennyivel szebb és nagyobb a szám, pedig csak az eredeti állapotát nyerte vissza. A vendégeket gyorsan meggyőzte, hogy érdemes az ajakkezlést is rendszeresen beiktatni, akinek ajaktetoválása van, nem mond le erről a kezelésről. A tetoválás színe sokkal élénkebb, természetesebb.

 

A szép és egészséges ajkak érzékiséget és életkedvet sugároznak. A kellemesen kényeztető ajakkezelés védi és kellő nedvességgel látja el az érzékeny szöveteket. Különleges hatóanyagai elősegítik a kollagén újratermelését, tartósan megőrzik és ápolják az ajkak természetes körvonalát, teltségét és hidratáltságát.

Az Xtreme szérummal végzett ajakkezelés még intenzívebb,mint a 24/7 ajakkezelés, hiszen a szérum tízszer több c.s.m. molekulát (a legkisebb bioaktív molekulák, melyek a bőrsejtek működését hosszú távon támogatják. KLEANTHOUS kutatásai alapján) tartalmaz, valamint antioxidánsokat, hidratáló-, ránctalanító- és gyulladáscsökkentő összetevőket. 

 

Milyen termékkel történik a kezelés?

Kleanthous Xtreme szérummal. 

A kezelés menete:

Az ajkak leradírozása után, az ajkaid és környékére felkerül az Xtreme szérum, az ajakápoló és a Sono Krém. Ezután 6 perc alatt a SONOSTAR III. biorezonanciával kombinált ultrahang ránctalanító programjával a hatóanyagok bejuttatása kerülnek.

Kinek ajánlott a kezelés?

Ha elmúltál 25 éves, havonta prevencióként egy-egy kezelés ajánlott.

35 év felett már ajánlott évente egy kúra kezelés, hogy a még alig látható ajakkörüli ráncok kisimuljanak, ne mélyedjenek el. 

 

A kezelés időtartama: 30 perc

A kezelés br. 10.000 Ft

Kúra kezelés: 6+1