Menyasszonyként életed egyik legfontosabb és legörömtelibb eseményéhez közeledsz. Szeretnéd, ha minden tökéletes lenne az esküvődön?

 

A szép smink a hidratált és szép bőrrel kezdődik.

A smink egy feszes, egységes, hidratált bőrön kiemeli szépségedet. Viszont egy száraz, hámló, irritált, pattanásos vagy pigmentfoltos bőrön a smink sokszor csalódást okoz. Vagy átlátszanak a bőrhibák, vagy a sok  korrektortól, alapozótól a menyasszony természetellenesnek érzi magát, és csak feszeng a nagy napon.

 

Az elmúlt évek alatt sok menyasszony, örömanya és tanú készülődését kísértem végig, és ezek a tapasztalatok sarkalltak arra, hogy segítsek Neked eligazodni, milyen szépítéssel kapcsolatos dolgok merülnek fel a nagy nap előtt.

Az esküvői ruhából sokkal több minden látszik ki, mint a hétköznapokon. Az arcon kívül a hát, a dekoltázs, a karok, és ne feledkezzünk meg a kézfejekről sem. A karikásabb, illetve  “panda szemeket” sem lehet 100%-ban a sminkkel korrigálni, időben el kell kezdeni a kezelésüket.

Hogy érdemes gondolkodni a kozmetikai kezelésekről?

Ajánlott fél évvel az esküvő előtt eljönnöd egy konzultációra (a konzultáció 7.000,-Ft/óra, amely 30 napon belül levásárolható, vagy az első kezeléssel egybekötve ingyenes). Sokszor az utolsó pillanatban gondolnak a menyasszonyok arra, hogy a hátkezeléseket elhanyagolták. Több menyasszonynak volt olyan problémája is, hogy úgynevezett szaruképzési rendellenessége van a felkarján, ami érdes tapintású, hámlik, sokszor piros pöttyös, egyenetlen.  Hogy ezek az „apróságok” is időben kezelve legyenek fontos előre gondolkodni.

De lássuk mire is kell figyelned?

Hidratált arc, nyak, dekoltázs. Szép sugárzó szemek, ajkak. Szépen ívelt szemöldök. Gyantázások. Hidratált, pigmentfolt és pattanásmentes hát, bársonyos kéz és kar, feszes test.

 

 

A csomagok tájékoztató jellegűek, ettől eltérő igény esetén egyedi csomagajánlatot állítok össze a számodra. A kezelések mindig a Te bőrtípusodnak megfelelő hatóanyagokkal történnek!