rólam

Számomra kozmetikusnak lenni nem pusztán egy szakma, hanem hivatás és hobbi is egyben.

Tinédzserkori álmom vált valóra azzal, hogy ma már ebben a szép  szakmában dolgozhatok, segíthetem kezeléseimmel, tanácsaimmal a szépülni vágyó fiatalabb és idősebb korosztály hölgyeit.

 

A szép bőr az egészséges bőrnél kezdődik!

 

A környezeti ártalmak és a sok adalékanyagtól terhelt élelmiszerek megmutatkoznak bőrünkön is. A kozmetikusoknak egyre nagyobb a felelősségük, a vendégek részéről pedig megnőttek az elvárások. Mint minden szakmában, itt is fontos a naprakész tudás, ezért folyamatosan részt veszek szakmai képzéseken, konferenciákon. 

 

Nagy a kínálat a professzionális kozmetika területén is, mindenki megtalálhatja a hozzá közelálló kezeléseket. A kozmetikámban az orvos-kozmetikai és a méregtelenítő, relaxáló wellness kozmetikai kezeléseket részesítem előnyben.

 

A szalonomban található kezeléseket magamon és szűk környezetemen általában egy évig tesztelem, és ha valóban azt az eredményt tapasztalom, amelyet elvártam, akkor bekerül a repertoáromba.

 

A kezelések hatékonyságát növeli, hogy egymás hatását erősítik, szinergiában vannak egymással. Ezáltal lehetőség van arra, hogy akár egy egész éves kezeléssorozatot is felépítsünk a Te igényeid szerint.

 

Kezeléseim során az egészség, szépség és a nyugalom luxusát kínálom vendégeimnek!

 

Várlak szeretettel!

 

Nagy Judit

kozmetikus, sminkes

 

Bejelentkezés:

mobil: 06-30-59-44-020

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.