almatörköly pecsétmasszázs

A bőröd a legdögösebb fehérnemű, amit viselhetsz a nászéjszakádon.

 

Tedd tökéletessé az almatörköly pecsétmasszázzsal.  Bőröd extra bársonyos tapintású lesz, feszesít, újraformál, rugalmasít. 

 

2in1:
Az alpesi só a meleg gőz hatására finoman oldódik, és egy kellemes testradírt is kapsz a kezelés alatt. Mineralizáló hatása ásványi anyagokkal tölti fel bőrödet, fertőtlenítő hatása pedig az ekcémás bőrű vendégeknek is gyógyír.

 

A kezelés menete: 

Egy kellemes, állandó hőmérséklettel gőzölt, bio-tisztaságú labdával történő masszázs egyedülálló, testre és lélekre is ható, holisztikus élményt nyújt. A kezelés folyamán kézzel (kellemes meleg olajjal), illetve a pecsétekkel masszírozok.  A meleg labdákkal végzett pontnyomások során az aktív hatóanyagok mélyen a bőrbe jutva táplálnak, harmonizálnak, javítják a közérzetet és tökéletes relaxálást biztosítanak.

 

Permanent Contour® olajkompozíció

A hidegen sajtolt, 20 fajta csúcsminőségű bőrápoló olaj keveréke - aloe vera, orbáncfű, szezám, körömvirág, makadámia dió, jojoba, lenmag, édes mandulaolaj stb. - levendula, rózsa, narancs és pacsuli esszenciákkal keverve. Vitalizáló, élénkítő, anyagcsere serkentő hatású. Káros paraffin olajok, szilikon olajok, és tartósítószerek nélkül készült!

 

A teljes testkezelés 90 perc.

 Ár br. 20.000 Ft

Bérlet konstrukciók egyedi megbeszélés alapján.