hidratáló testkezelések

Hogy ne legyen takargatnivalód se a násznép, se a fotózás alkalmával, készülj fel előre. Felejtsd el a száraz, dehidratált bőrt!

Egy menyasszony az esküvőn és az azt követő mulatságon felszabadultnak és könnyednek akarja magát érezni, amihez a tökéletes külső nagyban hozzá tud járulni. Sok fotó készül, és sokkal több minden kilátszik az esküvői ruhából, mint a hétköznapokban.

 

Az alábbi kezelések helyreállítják a száraz, dehidratált bőr ideális nedvesség szintjét. A bőr sima és selymesen puha lesz


.
Sok mennyasszony az esküvő napjára egy barnább bőrt szeretne, és még az is, aki egyébként nem szoláriumozik, az esküvő közeledtével tervezi, hogy néhány alkalommal kivételt tesz. Ezért sokszor tanácstalanok, hogyan óvják meg bőrüket a szolárium szárító hatásától. Ha az alábbi kezeléseket választod, garantáltan puha, bársonyos bőröd lesz akár extra száraz a bőröd, akár szoláriumba készülsz.


  • Luxus hidratáló, tápláló testvaj kezelés

    A sós testradír, a kecsketej, és a természetes növényi olajok bársonyossá, és rugalmassá varázsolják bőrödet. A testpakolásban található hatóanyagok friss, üde színt kölcsönöznek a bőrnek, és napokig hidratálttá és bársonyossá teszik.