O2 lift vörösszőnyeg kezelés

Friss lélegzet neked és bőrödnek a nagy esküvői készülődés közepette.

 

Készüljetek együtt Édesanyáddal az esküvődre az anya- lánya anyáknapi meglepetés program keretében.


Immár hagyománnyá vált a Judit Beauty-ban az anyáknapi anya-lánya program. Gyertek el Édesanyáddal együtt 2016. május 2 és 2016 május az Image Skincare O2 lift kezelésére, és az Édesanyád kezelésére 50% kedvezményt kapsz.

 

Az Image Skincare O2 lift arckezelése méltán nyerte el a „vörösszőnyeg” elnevezést. Hazánkban is a sztárok kedvence, és a 2013-as amerikai- (MISS USA) és a világ szépségversenyén (MISS UNIVERSE) is szépítette a királynőket.

 

Ez a luxus kezelés oxigénnel, növényi eredetű őssejtekkel, peptidekkel és enzimatikus növényi hatóanyagokkal tölti fel a bőrödet, mely ragyogó és friss és lesz: 

  • méregtelenít
  • feltölti a bőrt hidratáló anyagokkal és őssejtekkel
  • a fáradt bőrt revitalizálja és energetizálja
  • maximalizálja a sejtekhez szállított oxigén mennyiségét
  • azonnali ragyogást biztosít
  • hatóanyagok: őssejtek, C-vitamin, hyarulonsav, peptidek

 

 

A kezelés menete:

1) arctisztás:

A szulfátmentes arctisztító gél már a tisztítás során az alábbi hatóanyagokkal tölti fel a bőrt: növényi őssejtek, bőrfehérítő, nyugtató-gyulladáscsökkentő, és keringés fokozó hatóanyagok

2) enzim peeling:

Kíméletes papaya és ananász enzimekkel hámlasztja a bőr felszínét. A hidratáló,  gyulladáscsökkentő hatóanyagok,  antioxidánsok, az A, E, és B vitamin, valamint a fehérítő anyagok egyben egyenletes színűvé, és feszessé teszik a bőrt. 

3) O2 maszk:

A buborékos pakolás sejtszinten szállítja az oxigént. Az oxigén jótékony hatása a bőrre:

Energiát termel a sejteknek. Támogatja a sejtek természetes regenerációs képességét. Fehérít. Keringésfokozó. A toxinokat kiüríti. Antibakteriális. Felgyorsítja a gyógyulást. Csökkenti a stresszt. Relaxál. Biztonságos az érzékeny bőrre.

Az antioxidánsok, a gyulladáscsökkentő hatóanyagok, a növényi őssejtek támogatják a kollagén rostok termelődését, a fehérítő anyagok a bőrtónus egyenletes színéről gondoskodnak. 

4) őssejtes szérum:

Intenzív, erősen megelőző hatású fokozó szérum, mely magas koncentrációban tartalmaz hatóanyagokat, úgymint őssejteket, BV-OSC-t, növényi hatóanyagokat, hogy maximálisan védjen az idősödő bőr és a károsodott sejtek ellen. 

5) befejező ápolás:

A színezett fényvédő koronázza meg, mely ragyogást és védelmet nyújt egész napra. 

Az Image O2 lift arckezelése méltán lett „vörösszőnyeg” kezelésre keresztelve. Hazánkban is elnyerte  a sztárok tetszését, és a 2013-as amerikai- (MISS USA) és a világ szépségversenyén (MISS UNIVERSE) is hivatalosan szépítette a királynőket.

 

A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés: br. 17.500 Ft