dekoltázs kezelések

Hiába tagadjuk, hiába szeretnénk ha másképp lenne, a férfiak tekintete nagyon gyorsan a dekoltázsunkra szegeződik, és nincs ez másképp, ha menyasszonyi ruhába bújunk sem.

 

Így hát tegyél róla, hogy legyen mit nézni, és legyen tökéletesen üde és feszes a bőröd a tekintetek kereszttüzében is!

 

A nyak és dekoltázs területén a faggyúmirigyek aktivitása sokkal kisebb, az archoz képest kevésbé aktív az anyagcsere, így az öregedés jelei is hamarabb látszódnak. A környezeti hatások, főleg az UV sugárzás (szolárium, mértéktelen napozás, - a kivágott ruhában töltött időt se felejtsd el, és kevésbé használunk ekkor fényvédőt-) roncsolják a kollagén rostok minőségét. Az alábbi kezelésekkel nagyon látványos ránctalanítást, és hidratálást lehet elérni.

 


 • ND Cell nyak- és dekoltázs kezelés

  A különleges dermarollerrel (0,25mm) kombinált ND Cell nyak- és dekoltázskezelő rendszere segít a már kialakult problémák megszüntetésében vagy csökkentésében, a problémák megelőzésében.

   

 • Hyaluronsavas feltöltés, fájdalom és tűszúrás nélkül

  A titok abban rejlik, hogy a kezelés hatására bőröd hám és irha rétege rugalmasabb lesz, képes megtartani a vizet. A legérzékenyebb bőrre is biztonságosan alkalmazható!

   

 • Xtreme hidratálás, sejtregenerálás

  Ennek a szérumnak a fejlesztésénél különös figyelmet szenteltünk a sejtvédelemnek és a sejtmegújításnak. Az antioxidánsokkal, fitohormonokkal és a cell supporting molekulákkal dúsított szérum különleges keveréke a bőr regenerációs képességét támogatja.